top of page

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmat ammattitaidolla:

 

Sähkötekniikan ammattilaisena pystymme tarjoamaan joustavaa, korkealaatuista ja kustannustehokasta sähkösuunnittelua. Hoidamme yhtä huolellisesti kaikki projektit oli kyseessä sitten pieni kesämökki tai suurempi omakotitalo. Tarkka sähkösuunnittelu ja asiakkaan kanssa yhteistyössä laadittu sähkösuunnitelma takaa, että lopputulos on toimiva, turvallinen ja energiatehokas sähköjärjestelmä. Onnistunut sähkösuunnittelu vaikuttaa merkittävästi tilojen käytettävyyteen ja asumismukavuuteen.

 

KATTAVA SÄHKÖSUUNNITTELU TAKAA SÄHKÖJÄRJESTELMÄN TOIMIVUUDEN

 

Saatuamme tarjouspyynnön, paneudumme huolellisesti asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Tarkka ja käytännönläheinen suunnitelma takaa sen, että urakkavaiheessa vältetään ylimääräiset lisä- tai muutostyöt. Tämä puolestaan estää ylimääräiset kustannukset ja pitää projektin sovitussa budjetissa. Kun työ on valmis, asiakas saa kaikki tarvittavat dokumentit. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa takaavat, että pistokkeet ja sähkölaitteet sijaitsevat oikeilla paikoilla ja valaistus on mieluinen ja tarvittaessa himmennettävissä.

SÄHKÖSUUNNITELMAT KOKONAISRATKAISUNA

Olemme käytettävissä niin pienemmissä kuin laajemmissakin sähköprojekteissa. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä koko Uudenmaan alueella. Jos tarvitset asiantuntija-apua sähkösuunnittelussa niin pyydä tarjous! 

  • Instagram
17915478677573440.webp

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmat 

Meiltä saat sähkösuunnitelmat kokonaispakettina edullisesti ja nopeasti!

​​

Hinnat alkaen sis.alv24:

600€ omakotitalo

1000€ paritalo

1200€ rivitalo

Pienet asunnot/rakennukset

Kysy tarjous!

Sähkösuunnitelmat toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan ja pienet muutokset kuuluvat aina hintaan suunnittelun edetessä!

Ei piilokuluja!

Ota yhteyttä

04578318766

bottom of page