top of page
Electric Charging Station

Sähköautojen latauspisteet

asennettuna

Perusasennus

  • Kaapeliveto (max. 10m)

  • Kytkennät

  • Testaukset ja mittaukset.

Alk. 350€

Asennuspaketit

  • Sähkölatauspiste TYPE 2 (valittavissa eri malleja)

  • Kytkennät, testaukset & mittaukset

  • Tarvittavat keskuskomponentit ja kaapelin

Alk. 1200€

18225137704218291.heic
17908227860523575.webp
18066263488411508.heic

Sähköauton latauspisteet

Leditko oy tarjoaa laadukkaat asennuspalvelut sähköautojen latauspisteille. Paikkakunnat missä toimimme ovat Nurmijärvi, Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu uusimaa . Olipa kyseessä sitten koti, kesämökki tai muu kiinteistö, voimme asentaa sähköauton latauspisteen huomioiden kiinteistön sähköverkon kapasiteetin. Tämä mahdollistaa huomattavasti nopeamman ja ennen kaikkea turvallisemman latauksen verrattuna tavalliseen pistorasiaan.

Tavallisen pistorasian käyttö sähköauton lataamiseen suositellaan vain tilapäisesti, sillä se ei ole tarkoitettu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Pistorasia voi lämmetä, mikä lisää tulipalon riskiä, eikä siihen sopiva kaapeli välttämättä vastaa sähköautojen lataustarpeita.

Kotiin asennettu latauspiste tarjoaa merkittäviä etuja sähköauton omistajille, sillä se mahdollistaa koko latauskapasiteetin hyödyntämisen. Usein sähköjärjestelmään ei tarvitse tehdä suuria muutoksia latauspisteen asennuksen yhteydessä. Leditkon asiantuntevat sähköasentajat auttavat valitsemaan juuri kotiisi sopivan latauspisteen ja tarkistavat sähköjärjestelmäsi kapasiteetin. Tarjoamme myös avaimet käteen -palveluna asennetut latauspisteet. Lisäksi yksityishenkilöt voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen sähköauton latauspisteen hankintaan liittyvissä asennustöissä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Electric Car Charger
bottom of page