Sähköauton
latauspisteet

Sähköauton latauspisteet asennettuna

Hintamme

Perusasennus

Alk.

350€

  • Kaapeliveto (max. 10m)

  • Kytkennät

  • Testaukset ja mittaukset.

Perusasennus

Alk.

1200€

  • Sähkölatauspiste TYPE 2 (valittavissa eri malleja)

  • Kytkennät, testaukset & mittaukset

  • Tarvittavat keskuskomponentit ja kaapelin

Sähköä autollesi

Leditko oy tarjoaa laadukkaat asennuspalvelut sähköautojen latauspisteille. Paikkakunnat missä toimimme ovat Nurmijärvi, Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu uusimaa . Olipa kyseessä sitten koti, kesämökki tai muu kiinteistö, voimme asentaa sähköauton latauspisteen huomioiden kiinteistön sähköverkon kapasiteetin. Tämä mahdollistaa huomattavasti nopeamman ja ennen kaikkea turvallisemman latauksen verrattuna tavalliseen pistorasiaan.

Tavallisen pistorasian käyttö sähköauton lataamiseen suositellaan vain tilapäisesti, sillä se ei ole tarkoitettu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Pistorasia voi lämmetä, mikä lisää tulipalon riskiä, eikä siihen sopiva kaapeli välttämättä vastaa sähköautojen lataustarpeita.

Kotiin asennettu latauspiste tarjoaa merkittäviä etuja sähköauton omistajille, sillä se mahdollistaa koko latauskapasiteetin hyödyntämisen. Usein sähköjärjestelmään ei tarvitse tehdä suuria muutoksia latauspisteen asennuksen yhteydessä. Leditkon asiantuntevat sähköasentajat auttavat valitsemaan juuri kotiisi sopivan latauspisteen ja tarkistavat sähköjärjestelmäsi kapasiteetin. Tarjoamme myös avaimet käteen -palveluna asennetut latauspisteet. Lisäksi yksityishenkilöt voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen sähköauton latauspisteen hankintaan liittyvissä asennustöissä.

Olemme Luotettava
kumppani-ohjelmassa!

Meillä tilaajavastuu asiat ovat kunnossa ja ne on tarkistettavissa tilaajavastuuraportista!

Pyydä tarjous

Uudiskohteissa kokonaisurakka hinnoittelu tarvikkeineen sopimuksen mukaan. Muissa tapauksissa tuntiveloitus 64€ sis alv ja kilometrikorvaus 0,84 €/km alv tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää meille yhteystiedot ja halutessasi jättää tiedot myös tarpeistasi koskien sähkötöitä. Lupaamme vastauksen kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Löydät meidät myös somesta sekä Whatsapp:sta, joissa voi myös ottaa yhteyttä sähkötöihin liittyen.

Tarjouspyynnöt numeroon: 04578318766