Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmat

Hintamme

( sisältää alv 24%)

Meiltä saat sähkösuunnitelmat kokonaispakettina edullisesti ja nopeasti!

Pienet asunnot/rakennukset Kysy tarjous!

Paritalo

Alk.

1000€

omakotitalo

Alk.

600€

rivitalo

Alk.

1200€

Sähkösuunnitelmat toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan ja pienet muutokset kuuluvat aina hintaan suunnittelun edetessä!

Sähkösuunnitelmat ammattitaidolla

Sähkötekniikan ammattilaisena pystymme tarjoamaan joustavaa, korkealaatuista ja kustannustehokasta sähkösuunnittelua. Hoidamme yhtä huolellisesti kaikki projektit oli kyseessä sitten pieni kesämökki tai suurempi omakotitalo. Tarkka sähkösuunnittelu ja asiakkaan kanssa yhteistyössä laadittu sähkösuunnitelma takaa, että lopputulos on toimiva, turvallinen ja energiatehokas sähköjärjestelmä. Onnistunut sähkösuunnittelu vaikuttaa merkittävästi tilojen käytettävyyteen ja asumismukavuuteen.

Saatuamme tarjouspyynnön, paneudumme huolellisesti asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Tarkka ja käytännönläheinen suunnitelma takaa sen, että urakkavaiheessa vältetään ylimääräiset lisä- tai muutostyöt. Tämä puolestaan estää ylimääräiset kustannukset ja pitää projektin sovitussa budjetissa. Kun työ on valmis, asiakas saa kaikki tarvittavat dokumentit. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa takaavat, että pistokkeet ja sähkölaitteet sijaitsevat oikeilla paikoilla ja valaistus on mieluinen ja tarvittaessa himmennettävissä.

SÄHKÖSUUNNITELMAT KOKONAISRATKAISUNA

Olemme käytettävissä niin pienemmissä kuin laajemmissakin sähköprojekteissa. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä koko Uudenmaan alueella. Jos tarvitset asiantuntija-apua sähkösuunnittelussa niin pyydä tarjous! 

Olemme Luotettava
kumppani-ohjelmassa!

Meillä tilaajavastuu asiat ovat kunnossa ja ne on tarkistettavissa tilaajavastuuraportista!

Pyydä tarjous

Uudiskohteissa kokonaisurakka hinnoittelu tarvikkeineen sopimuksen mukaan. Muissa tapauksissa tuntiveloitus 64€ sis alv ja kilometrikorvaus 0,84 €/km alv tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää meille yhteystiedot ja halutessasi jättää tiedot myös tarpeistasi koskien sähkötöitä. Lupaamme vastauksen kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Löydät meidät myös somesta sekä Whatsapp:sta, joissa voi myös ottaa yhteyttä sähkötöihin liittyen.

Tarjouspyynnöt numeroon: 04578318766