Sähkömies

Sähkömies palveluksessanne

Ammattitaitoista korjaus- ja huoltotyötä uusimaa

Onko teillä sähköongelmia? Älä huoli, sähkömies on valmiina korjaamaan ja huoltamaan sähköjärjestelmäsi nopeasti ja tehokkaasti. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni vika tai suurempi huolto, olemme täällä auttamassa. Paikkakunnat missä toimimme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja muu uusimaa.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus ennen kaikkea! Sähkömiestemme ammattitaito ja sitoutuminen turvallisuusstandardeihin varmistavat, että eri sähköjärjestelmät ovat aina turvallisia käyttää. Käytämme pelkästään hyväksyttyjä ja laadukkaita sähkötarvikkeita ja valaisimia.

Uudet asennukset luotettavasti

Suunnitteletko uusia sähköasennuksia? Sähkömiehemme ovat valmiina auttamaan suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarjoamme asiantuntemusta kaikissa uusissa sähköprojekteissa, olipa kyseessä sitten kodin remontti, uudisrakennus tai sähköauton latausaseman asennus.

Joustava ja nopea palvelu

Ymmärrämme, että sähköongelmat voivat vaikuttaa päivittäiseen elämään. Siksi tarjoamme joustavaa ja nopeaa palvelua varmistaaksemme, että asiat palaavat normaaliksi mahdollisimman pian.

Asianlähtöinen ote

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Sähkömiehemme ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä jokaiseen sähkötyöhön, jonka suoritamme.

Ota yhteyttä sähköongelmissa

Tarvitsetko apua sähköongelmissa? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Leditko Oy sähkömiehet ovat valmiina auttamaan sinua ympäri uutta maata. Voit luottaa meihin sähkötarpeisesi ratkaisemisessa.

Olemme Luotettava
kumppani-ohjelmassa!

Meillä tilaajavastuu asiat ovat kunnossa ja ne on tarkistettavissa tilaajavastuuraportista!

Pyydä tarjous

Uudiskohteissa kokonaisurakka hinnoittelu tarvikkeineen sopimuksen mukaan. Muissa tapauksissa tuntiveloitus 64€ sis alv ja kilometrikorvaus 0,84 €/km alv tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää meille yhteystiedot ja halutessasi jättää tiedot myös tarpeistasi koskien sähkötöitä. Lupaamme vastauksen kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Löydät meidät myös somesta sekä Whatsapp:sta, joissa voi myös ottaa yhteyttä sähkötöihin liittyen.

Tarjouspyynnöt numeroon: 04578318766