Tietoa meistä

Vuosien kokemus takaa onnistumisen - Leditko

Let it go, let it go! Oletko Frozen-sähkäri? No näinkin voi sanoa! Leditko oy on 2020 perustettu sähköurakointi yritys ja saanut asiakkaiden keskuudessa mestarin maineen. Asioidessamme kanssamme olet aina tekemisissä itse yrittäjän Markku Ojalan kanssa. 

Leditko oy on erityisesti uudiskohteiden sähköurakointiin erikoistunut yritys. Meiltä löytyy S2 sähköurakointioikeudet. Toimimme Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan lähialueilla.

Palveluihin kuuluvat asuinrakennusten sähköasennukset sähkösuunnittelusta asennukseen, sähköauton latauspisteet, mittauskeskusten uusimiset, kaikenlaiset yleiset sähkötyöt. Vahvuutenamme on tarkka ammattilaisen työnjälki sekä erinomainen joustava asiakaspalvelu. 

Meillä on 10 vuoden kokemus Uudellamaalla tehdyistä uudiskohteiden talotekniikkaprojekteista ja kaikenlaiset talotyypit kuten esimerkiksi puuverhoiltu, kivi, betoni, clt, porotherm, hirsi- sekä valuharkkotalot ovat arkipäivää. 

Olemme Luotettava
kumppani-ohjelmassa!

Meillä tilaajavastuu asiat ovat kunnossa ja ne on tarkistettavissa tilaajavastuuraportista!

Pyydä tarjous

Uudiskohteissa kokonaisurakka hinnoittelu tarvikkeineen sopimuksen mukaan. Muissa tapauksissa tuntiveloitus 64€ sis alv ja kilometrikorvaus 0,84 €/km alv tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää meille yhteystiedot ja halutessasi jättää tiedot myös tarpeistasi koskien sähkötöitä. Lupaamme vastauksen kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Löydät meidät myös somesta sekä Whatsapp:sta, joissa voi myös ottaa yhteyttä sähkötöihin liittyen.

Tarjouspyynnöt numeroon: 04578318766