Sähkötyöt

Sähkölaitteiden vaihdot uusiin ja korjaustyöt

Valaisimien asennukset ja vaihtotyöt

Uudisrakennusten urakat ja sähkösuunnittelu

Sähkökalusteiden uusiminen

Mittakeskuksen uusiminen

Vian etsintä

Kaikenkokoiset sähkötyöt

Kattavat sähkötyöt

Leditko Oy tarjoaa kattavia sähköalan palveluita, jotka kattavat kaiken pienistä korjauksista suuriin asennuksiin. Olipa kyseessä sitten kodin sähkötyöt tai  sähköauton latauspisteiden asennukset, olemme täällä palvelemassa sinua. Toimimme paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi ja muu uusimaa

Asiantunteva asennuspalvelu

Voit luottaa meihin sähköasennuksissa. Teemme kaikki sähkötyöt ammattitaidolla ja huolellisesti, varmistaen, että järjestelmäsi toimivat moitteettomasti ja turvallisesti.

Korkealaatuiset korjauspalvelut

Kun sähköjärjestelmäsi tarvitsee korjausta, olemme täällä auttamassa. Tarjoamme korkealaatuisia korjauspalveluita, jotka palauttavat sähköjärjestelmäsi täyteen toimintakuntoon.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelmat ammattitaidolla joustavasti ja nopealla aikataululla. Uudisrakennusten sähkösuunnitelmat tai sähkösuunnitelmien piirtäminen puhtaaksi edullisesti.  

Huolto ja ylläpito

Sähköjärjestelmien säännöllinen huolto on avain niiden pitkäaikaiseen toimintaan. Tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluita varmistaaksemme, että sähköjärjestelmä pysyvät luotettavina ja turvallisina vuosien ajan.

Turvallisuus edellä

Sitoudumme korkeimpiin turvallisuusstandardeihin kaikessa sähkötyössämme. Asiakkaan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja että sähkötyömme täyttävät alan turvallisuusvaatimukset. Lisäksi olemme TUKES valtuuttama sähköyritys ja meiltä löytyy S2 urakointioikeudet.

Olemme Luotettava
kumppani-ohjelmassa!

Meillä tilaajavastuu asiat ovat kunnossa ja ne on tarkistettavissa tilaajavastuuraportista!

Pyydä tarjous

Uudiskohteissa kokonaisurakka hinnoittelu tarvikkeineen sopimuksen mukaan. Muissa tapauksissa tuntiveloitus 64€ sis alv ja kilometrikorvaus 0,84 €/km alv tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää meille yhteystiedot ja halutessasi jättää tiedot myös tarpeistasi koskien sähkötöitä. Lupaamme vastauksen kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Löydät meidät myös somesta sekä Whatsapp:sta, joissa voi myös ottaa yhteyttä sähkötöihin liittyen.

Tarjouspyynnöt numeroon: 04578318766