top of page
IMG_20210211_141510.jpg

Sähkötyöt

Sähkölaitteiden vaihdot uusiin ja korjaustyöt

Sähkökalusteiden uusiminen

Uudisrakennusten urakat ja sähkösuunnittelu

Valaisimien asennukset ja vaihtotyöt

Mittauskeskuksen uusiminen

Vian etsintä

Kattavat sähkötyöt:
Leditko Oy tarjoaa kattavia sähköalan palveluita, jotka kattavat kaiken pienistä korjauksista suuriin asennuksiin. Olipa kyseessä sitten kodin sähkötyöt tai  sähköauton latauspisteiden asennukset, olemme täällä palvelemassa sinua. Toimimme paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi ja muu uusimaa

Asiantunteva asennuspalvelu:
Voit luottaa meihin sähköasennuksissa. Teemme kaikki sähkötyöt ammattitaidolla ja huolellisesti, varmistaen, että järjestelmäsi toimivat moitteettomasti ja turvallisesti.

Korkealaatuiset korjauspalvelut:
Kun sähköjärjestelmäsi tarvitsee korjausta, olemme täällä auttamassa. Tarjoamme korkealaatuisia korjauspalveluita, jotka palauttavat sähköjärjestelmäsi täyteen toimintakuntoon.

 

Sähkösuunnittelu:
Sähkösuunnittelmat ammattitaidolla joustavasti ja nopealla aikataululla. Uudisrakennusten sähkösuunnitelmat tai sähkösuunnitelmien piirtäminen puhtaaksi edullisesti.  

Huolto ja ylläpito:
Sähköjärjestelmien säännöllinen huolto on avain niiden pitkäaikaiseen toimintaan. Tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluita varmistaaksemme, että sähköjärjestelmä pysyvät luotettavina ja turvallisina vuosien ajan.

Turvallisuus edellä:
Sitoudumme korkeimpiin turvallisuusstandardeihin kaikessa sähkötyössämme. Asiakkaan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja että sähkötyömme täyttävät alan turvallisuusvaatimukset. Lisäksi olemme TUKES valtuuttama sähköyritys ja meiltä löytyy S2 urakointioikeudet.

Kysy lisää palveluistamme:
Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä, ja kerromme mielellämme, miten voimme auttaa juuri sinun sähkötarpeissasi.

Lisätietoja palvelut-sivulla

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

IMG_20210116_152100.jpg
bottom of page